B ON FOOT AQUA

Базова цена: 3 930,00 лв.
  • Производител: Bahner Feinwerktechnik GmbH

Електрическа пила с водна струя от ново поколение за професионална употреба с гласови команди,дисплей и LED осветление(фенерче) вградено в ръкохватката.

Бони - твоят езиков асистент

Повече мощност на засмукване? По-висока скорост на въртене или повече светлина? Не е необходимо да прекъсвате работата си в бъдеще! Тъй като с дигиталния гласов асистент Бони, вие управлявате професионалните  електрически пили  просто с гласови команди и регулирате скоростта и обемът на засмукване без докосване с гласова команда!

Работа с докосване - също с ръкавици

Освен това, използвайте сензорните контроли на предоставения смартфон - толкова просто, колкото сте свикнали. Дори с ръкавици контролирате всички функции. Или използвайте една от четирите предварителни настройки за скорост и засмукване! Най-хубавото е, че приложението b-on-foot включва и ръководства за потребителя с видеоклипове. Ето колко лесно могат да бъдат пускането в експлоатация, използването и поддръжката!

Устройството за добро настроение

Модерният дизайн на b-on-foot се предлага в четирите свежи цвята оранжево, розово, жълто и зелено. В тялото на електрическата пила има два вградени високоговорителя които възпроизвеждат музика или видео при желание от вашата собствена плейлиста от телефонат ви. Използвайте включения мобилен телефон и Bluetooth, за да създадете персонализирани плейлисти и да изненадате клиентите с любимите им песни!

Микромоторът b-on-foot

Ергономичнaта ръкохватка включва постоянно въртене с микромотор.Без шум  със скорости от 3 000 до 42 000 об / мин, той осигурява висока производителност без загряване. С лекотата от 140 грама, яркото LED осветление и ефективната технология за извличане, всяко работа се превръща в удоволствие!

 

 

 

Основата за вашия успех на работа с водна струя

Количеството спрей може да се регулира на десет стъпки; резервоарът с течност е достатъчен за три часа време на обработка при пълно натоварване. Гъвкавият свързващ маркуч между ръкохватката и устройството отваря около 1,60 метра свобода на движение. Уникалната многофункционална операция е достъпна чрез приложение в Google Playstore.

Технически данни

b-on-foot AQUA Електрическа пила с технология за пръскане
Съдържателен резервоар за разтвор До 225мл
тегло 1860 гр
Вградени говорители 2
размери Ш х В х Г = 375 х 140 х 150 мм
   
Ергономичена ръкохватка
b-on-foot с микромотор От 3000 об. / Мин. До 42 000
функции LED осветление, въртене включено / изключено
Гъвкав маркуч 1600 мм
тегло 140 гр
 

Произведена от: Bahner Feinwerktechnik GmbH Germany

*ОПЦИЯ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ

Гаранция: 1 годна

Цената е с ДДС

 
Продуктът е успешно добавен в количката
3 930,00 лв.
Моля, изберете: